1972 Mezunları 50.Yıl Mezunları Buluşması

BU’72 mezunları 50’nci yıllarını kutladı.

BU'72 Mezunları 50'nci Yıl Buluşması 4 Haziran’da düzenlendi. Boğaziçi Üniversitesi'nin kolejden üniversiteye dönüşüm yılı olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan 1972 mezunlarına kendi dönemlerinden hocaları da eşlik etti.

 

Boğaziçi Üniversitesi’nin eski dönem rektörlerinden Prof. Dr. Semih Tezcan’ın da katıldığı buluşmada mezunlar adına Semih Bilgin'in yaptığı açılış konuşmasından sonra vefat eden sınıf arkadaşları anıldı. Mezunlar okulla ilgili anılarını anlatarak nostaljik anlar da yaşadı. Gece sembolik 50’nci Yıl Mezuniyet belgelerinin BU'72 mezunlarına takdim edilmesiyle son buldu.

“YİRMİLİ YAŞLARIMIZA GERİ DÖNDÜK”

BU'72 Mezunları 50’nci Yıl Buluşması’nın organize edilmesini sağlayan mezunlar arasında yer alan Semih Bilgin, yeniden bir araya gelmekten büyük keyif aldıklarını belirterek, "Boğaziçi Üniversitesi’nin kurucu mezunları olarak buluşmaktan ve tekrar yirmili yaşlara dönmüş olmaktan dolayı büyük keyif aldık. Anılarımızı tazeledik, kaybettiğimiz arkadaşlarımızı sevgi ve saygıyla andık, 40’ıncı Mezuniyet kutlama diploma törenimizi tekrar yaşadık. Sayın Semih Tezcan ve Günay hocamızla iki nesli de birleştirdik. Bu gecenin organizasyonumda bizlere katkıda bulunan BÜMED’e ve özellikle Mezunlar Ofisi'mize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Organizasyonun gerçekleşmesi adına emek veren herkesi ve özellikle de '72 mezunlarımızdan Semih Bilgin, Cevher Bilgin ve Selçuk Tanyeri'ye teşekkür ederiz.

Cumartesi, Haziran 4, 2022 - 18:00
Mekan: 
BÜMED Niche Restoran
Düzenleyen: 
Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Ofisi